Stomatologji me shërbime bashkëkohore

Stafi në Ars Medica

Kemi bledhur ekipën më të mirë të specialistëve të stomatologjisë dhe personelit mbështetës, me shërbime të Stomatologjisë së fëmijëve (Pedodonci), Stomatologjisë Estetike, Kirurgjisë Orale me Implantologji, Kirurgjisë Maksillofaciale, Ortodoncisë dhe Parodontologjisë.

Qëllimi është të krijojmë marrëdhënie afatgjate me pacientët tanë duke ofruar shërbime të dalluara të cilat duhet të jenë të personalizuara, të sincerta, etike dhe mirë të informuara. Tentojmë të ndihmojmë komunitetit tonë në ngritjen e shëndetit oral përmes shërbimeve dhe procedurave të kualitetit të lartë, multidisciplinar dhe me kosto të përballueshme.

Ars Medica staff
Dr. Ngadhnjim Domi

Dr. Ngadhnjim Domi

KIRURG MAKSILLOFACIAL

 

Dr. Pasionare Xharra Budima

Dr. Pasionare Xharra Budima

ORTODONTE

 

Dr. Besim Hajdari

Dr. Besim Hajdari

KIRURG MAKSILLOFACIAL

 

Dr. Fortuna Xerxa Shalqini

Dr. Fortuna Xerxa Shalqini

KIRURG ORAL

 

Dr. Skender Damoni

Dr. Skender Damoni

STOMATOLOG

 

Dr. Mrika Hyseni Ejupi

Dr. Mrika Hyseni Ejupi

STOMATOLOGE

 

Dr. Islam Bytyqi

ANESTEZIOLOG

 

Dr. Agreta Geci Gashi

ANESTEZIOLOGE

 

Buzëqeshje të shëndoshë për të gjithë

Për më shumë informata apo për të caktuar termin, ju lutem…

 

Na kontaktoni