Mendje e shëndoshë në trup të shëndoshë

Kirurgji orale

Implantologji, operacionet e rrënjës së dhëmbit (apikotomitë), dhëmbët e impaktuar, cistat në nofull, frenulumi i ulët i buzës dhe gjuhës, kirurgji paraprotetikore, tumoret e indeve të buta të gojës, gjëndrrat e vogla pshtymore.

Traumatologji

 

Lëndimet e indeve të buta të fytyrës, kokës dhe qafës. Thyerjet e kockave të nofullave dhe fytyrës. Lëndimet e indeve të buta të gojës si dhe lëndimet e dhëmbëve.


Infekcionet

 

Infekcionet e indeve të buta të fytyrës si abscesi, flegmona, furunkuli ( i thati). Infekcionet e kockave (osteomieliti). Infekcionet e gjëndrrave të pshtymës.


Onkologji

 

Tumoret e lëkurës së fytyrës, kokës dhe qafës. Nishanet (nevuset). Tumoret e kocakve të nofullave dhe të fytyrës. Tumret e indeve të buta të gojës dhe tumoret e gjëndrrave të pshtymës.


Anomalitë e lindura

 

Çarjet e buzës, nofullës dhe qiellzës. Nishanet (nevuset). Sindromet e ndryshme.


Kirurgji ortognatike

 

Korrigjimi kirurgjik i devijimeve të nofullave, të përparme dhe anësore si progenia, micrognatia, laterognatia.


Kirurgji plastike

 

Face lifting,operacionet e kapakëve të syrit (blepharoplastika), mbjellja e flokëve, rinoplastika (operacionet e hundës), largimi i cikatrikseve.

 


Kirurgjia me laser

 

Me ndihmën e laserit bëjmë largimin e nishaneve (nevusit), anomalive të enëve të gjakut, shenjave (cikatrikseve) në lëkurë.

 

Buzëqeshje të shëndoshë për të gjithë

Për më shumë informata apo për të caktuar termin, ju lutem…

 

Na kontaktoni